ב×יביי הכל ×©× ×–×” זיוף ×¡×™× ×™.
עכשיו עלה דיל בAMAZON צרפת,
https://www.amazon.fr/gp/product/B073BV ... FK5RDHNB96עד ×”×רץ ב 500ש"×— הכל כולל הכל
×בל ×ž×©×•× ×ž×” ירד לי החשק, ×’× ×©×™×—×§×ª×™ בחלק ×ž×”×ž×©×—×§×™× ×”×˜×•×‘×™× (21 יש ש×) ×•×’× ×”×¦×™×¤×™×™×” לשחק במשחקי רטרו ×‘×©×™× ×”×—×•×•×™×” ירדה לי.
בסיקור ביוטיוב ×מרו ש×× ×©×™× ×œ× ×§×•× ×™× ×ת המוצר בגלל החוויה שלו ××œ× ×‘×’×œ×œ מודעות הערך ×”××¡×¤× ×™ שלו.
××– ×× ×× ×™ רוצה ×ותו בשביל עצמי, ××– ×× ×™ ×œ× ×‘×מת צריך ×ותו
סליחה על חילופי ההחלטות.
×‘× ×•×¡×£ השקעתי כבר מ×ות בשלטי משחק במיוחד בכ×לה שגיליתי ש×× ×™ ×œ× ×¡×•×‘×œ (כל ×” SAITEK, בהחלט בזבוז ×©×”× ×ž×™×™×¦×¨×™× ×ž×©×”×• ×¢× ×›×œ כך הרבה בעיות הן בלחיצות, בDPAD וב×× ×œ×•×’×™), ×”×קסבוקס 360 שהרסתי לו בשטות ×ת חלק הקייס ×”×—×™×¦×•× ×™, מה שמחייב ×ת ×”×ž×•×“×™× ×’ שעשיתי לו (וזה דווקה כן שיפר לו ×ת ×”D-PAD, ×בל חוץ מחיסרון ×” D-PAD שמרגיש כמו גלשן בי×, ×–×” ×”×™×” השלט ×”×ž×•×©×œ× ×œ×›×œ ×”×× ×œ×•×’×™ ×•×”×œ×—×¦× ×™× ×•×”×”×“×§×™×).
בכל ×”×©× ×™× ×—×™×¤×©×ª×™ ×©×œ×˜×™× ×ž×™×•×—×“×™× ×•×ž×§×•×¨×™×™× ×•×œ× ×”×¢×ª×§/זיוף של ×”×§×•× ×¡×•×œ×”. ועדיין מ××– המגסון ×œ× ×”×™×™×ª×” בבעלותי ×©×•× ×§×•× ×¡×•×œ×” ו××£ ×¤×¢× ×œ× ×§×¤×¦×ª×™ לתוך ×”×ž×™× ××– להגיד שפת××•× ×ž×” ש×× ×™ ××§× ×” ×‘×¡×›×•× ×™×—×¡×™×ª גבוהה לדעתי ×™×”×™×” רטרו, קצת ×œ× ×ž×¡×ª×“×¨ לי. ×•×’× ×¨×¦×™×ª×™ ×œ×ž×¦×•× ×–×ž×Ÿ ×’× ×”×™×•× ×œ×—×¨×•×© על הרטרו כמו ×¤×¢× (יש יותר ממה ש×פשר ×œ×—×œ×•× ×•×¢×“×™×™×Ÿ עוד ×œ× × ×™×¡×™×ª×™ כלו×)