נינטנדו משיקה SNES Mini

×“×™×•× ×™× ×¢×œ משחקי×, ××ž×•×œ×˜×•×¨×™× ×•×›×œ מה שקשור ברטרו גיימינג - ×רקייד וקונסולות
סמל ×ישי של המשתמש
gushacha
יועץ
יועץ

נינטנדו משיקה SNES Mini

הודעהעל ידי gushacha » 26 יוני 2017, 22:04

בהמשך להצלחה של ×” NES Mini משנה שעברה, נינטנדו הכריזה ×”×™×•× ×¢×œ השקת SNES Mini ×¢× 21 ×ž×©×—×§×™× ×©×חד ×ž×”× ×”×•× Star Fox 2 ×©×ž×¢×•×œ× ×œ× ×©×•×—×¨×¨ רשמית.
הקונסולה ×ª×¦× ×‘×¡×•×£ ספטמבר במחיר של 80$ ותופץ רק עד סוף שנת 2017.
נינטנדו טוענת ×©×”×™× ×ª×™×™×¦×¨ הרבה יותר יחידות יחסית ל- NES Mini ש×זל מיידית.
http://www.ign.com/articles/2017/06/26/ ... 1832000011

סמל ×ישי של המשתמש
Ax=Battler
×דמין
×דמין
יצירת קשר:

Re: נינטנדו משיקה SNES Mini

הודעהעל ידי Ax=Battler » 26 יוני 2017, 22:55

×ותי ×–×” מרגש יותר מהנס קל×סיק ×›×™ ממש ×”×™×” לי ×חד כשהייתי ילד :)

תמונה

תמונה

תמונה

סמל ×ישי של המשתמש
oompi
מ×סטר
מ×סטר

הודעהעל ידי oompi » 27 יוני 2017, 19:37

קונסולה מצויינת! ומבחר ×ž×©×—×§×™× ×˜×•×‘ ×פשר לומר שבין ×”×˜×•×‘×™× ×©×¨×§ ×פשר לבקש.
×חר כך ×‘× ×‘×˜×— יוצי×ו N64 MINI ו GC ו WII
××™×–×” בעסה ×©×¢× ×”×©× ×™× ×›×œ משחק תופס הרבה זיכרון

סמל ×ישי של המשתמש
R A V E N
×דמין
×דמין
יצירת קשר:

הודעהעל ידי R A V E N » 29 יוני 2017, 07:47

×חלה רשימה של משחקי×! הייתי מוסיף ×ולי ×’× Axelay
תמונה

סמל ×ישי של המשתמש
Ax=Battler
×דמין
×דמין
יצירת קשר:

הודעהעל ידי Ax=Battler » 13 ספטמבר 2017, 12:58

וג×:

תמונה

סמל ×ישי של המשתמש
oompi
מ×סטר
מ×סטר

הודעהעל ידי oompi » 20 נובמבר 2017, 03:43

×יפה ×פשר לקנות ×ו להזמין ×›×–×” ×חד, שוכנעתי שיותר כד××™ לשחק ×¢× ×”×§×•× ×¡×•×œ×” מ×שר על המחשב

סמל ×ישי של המשתמש
Ax=Battler
×דמין
×דמין
יצירת קשר:

הודעהעל ידי Ax=Battler » 20 נובמבר 2017, 10:07

oompi כתב:×יפה ×פשר לקנות ×ו להזמין ×›×–×” ×חד, שוכנעתי שיותר כד××™ לשחק ×¢× ×”×§×•× ×¡×•×œ×” מ×שר על המחשב

×œ× × ×™×ª×Ÿ כל כך להזמין, ×זל מהמל××™ בכל ×ž×§×•× ×•×‘×יביי ×”×ž×•×›×¨×™× ×ž×©×ª×•×œ×œ×™× ×¢× ×”×ž×—×™×¨...

סמל ×ישי של המשתמש
oompi
מ×סטר
מ×סטר

הודעהעל ידי oompi » 01 דצמבר 2017, 17:29

ב×יביי הכל ×©× ×–×” זיוף סיני.

עכשיו עלה דיל בAMAZON צרפת, https://www.amazon.fr/gp/product/B073BV ... FK5RDHNB96
עד ×”×רץ ב 500ש"×— הכל כולל הכל

×בל ×ž×©×•× ×ž×” ירד לי החשק, ×’× ×©×™×—×§×ª×™ בחלק ×ž×”×ž×©×—×§×™× ×”×˜×•×‘×™× (21 יש ש×) ×•×’× ×”×¦×™×¤×™×™×” לשחק במשחקי רטרו ×‘×©×™× ×”×—×•×•×™×” ירדה לי.
בסיקור ביוטיוב ×מרו ש×× ×©×™× ×œ× ×§×•× ×™× ×ת המוצר בגלל החוויה שלו ××œ× ×‘×’×œ×œ מודעות הערך ×”×ספני שלו.
××– ×× ×× ×™ רוצה ×ותו בשביל עצמי, ××– ×× ×™ ×œ× ×‘×מת צריך ×ותו :roll:
סליחה על חילופי ההחלטות.
בנוסף השקעתי כבר מ×ות בשלטי משחק במיוחד בכ×לה שגיליתי ש×× ×™ ×œ× ×¡×•×‘×œ (כל ×” SAITEK, בהחלט בזבוז ×©×”× ×ž×™×™×¦×¨×™× ×ž×©×”×• ×¢× ×›×œ כך הרבה בעיות הן בלחיצות, בDPAD וב×נלוגי), ×”×קסבוקס 360 שהרסתי לו בשטות ×ת חלק הקייס החיצוני, מה שמחייב ×ת המודינג שעשיתי לו (וזה דווקה כן שיפר לו ×ת ×”D-PAD, ×בל חוץ מחיסרון ×” D-PAD שמרגיש כמו גלשן בי×, ×–×” ×”×™×” השלט ×”×ž×•×©×œ× ×œ×›×œ ×”×נלוגי ×•×”×œ×—×¦× ×™× ×•×”×”×“×§×™×).
בכל ×”×©× ×™× ×—×™×¤×©×ª×™ ×©×œ×˜×™× ×ž×™×•×—×“×™× ×•×ž×§×•×¨×™×™× ×•×œ× ×”×¢×ª×§/זיוף של הקונסולה. ועדיין מ××– המגסון ×œ× ×”×™×™×ª×” בבעלותי ×©×•× ×§×•× ×¡×•×œ×” ו××£ ×¤×¢× ×œ× ×§×¤×¦×ª×™ לתוך ×”×ž×™× ××– להגיד שפת××•× ×ž×” ש×× ×™ ××§× ×” ×‘×¡×›×•× ×™×—×¡×™×ª גבוהה לדעתי ×™×”×™×” רטרו, קצת ×œ× ×ž×¡×ª×“×¨ לי. ×•×’× ×¨×¦×™×ª×™ ×œ×ž×¦×•× ×–×ž×Ÿ ×’× ×”×™×•× ×œ×—×¨×•×© על הרטרו כמו ×¤×¢× (יש יותר ממה ש×פשר ×œ×—×œ×•× ×•×¢×“×™×™×Ÿ עוד ×œ× × ×™×¡×™×ª×™ כלו×)
:mrgreen:

חזור ×ל â€œ×¤×•×¨×•× VGFreak - כלליâ€

מי מחובר

×ž×©×ª×ž×©×™× ×”×’×•×œ×©×™× ×‘×¤×•×¨×•× ×–×”: ×ין ×ž×©×ª×ž×©×™× ×¨×©×•×ž×™× ×•Ö¾ 6 ×ורחי×