חחח איזה גאוני שהכל בתוך חבית המפורסמת
חולצה של מייק האגר "אצביעו מחדש למייק האגר לראש העיר"
קלטת אודיו של פעם
חחח וספריי לשיער של Poison
+ עוד כמה דברים מגניבים
חבל שזה Press kit ואי אפשר לקנות את זה בחנויות או באינטרנט
אם היה אפשר להזמין הייתי מזמין כי אני פשוט חולה על המשחק הזה!
מעניין אם יש חבילה כזאת דומה למורטל קומבאט? בלי שום קשר שחקתי באקסבוקס בגרסת ארקייד של
FINAL FIGHT וזה ממש מגניב יותר מגרסת הMAME ושוב בגלל הקטע של הסאונד!
jackiabu כתב:מעניין אם יש חבילה כזאת דומה למורטל קומבאט? בלי שום קשר שחקתי באקסבוקס בגרסת ארקייד של
FINAL FIGHT וזה ממש מגניב יותר מגרסת הMAME ושוב בגלל הקטע של הסאונד!
מסכים איתך לגמרי בקשר לגרסה של הXBLA
אבל אם כבר מדברים על פיינל פייט, אז הגרסת סגה מגה סי די הכי טובה. יש לה סאונדטרק מדהים!
תשמע את המסך הראשון
[video]http://www.youtube.com/watch?v=p9xZRHBabYQ[/video]
אכן רייבן אתה צודק האיכות סאונד יותר טובה מהמקור אפילו! אבל וזה אבל גדול היא לא זהה ב100% לגרסת הארקייד. גם אם לצורך העניין גרסת הסאונד של הארקייד היא פחותה באיכות. הרי בסופו של יום מה שרובנו מחפשים זה את המקור כמה שאפשר לגרסת הארקייד.
זה מזכיר לי יש לי את הקונסלה AMIGA CD32 ויש לי את הSTREET FIGHTER 2 . גם שם עשו עבודה חלומית בסאונד ובמוסיקת רקע...אבל מוסיקת הרקע היא לא זהה כמו בארקייד.
בגלל זה אני אוהב באקסבוקס יש את הריימקים למשחקי ארקייד שיש אופציה לשים מוסיקה מקורית ו"חדשנית" לחילופין.
צודק שאין על הסאונד המקורי, אבל בשבילי פיינל פייט זה יוצא דופן(ועוד כמה משחקים)
כל כך אהבתי את המשחק הזה במכונות והוא היה אחד הסיבות שבסוף הבאתי לי סגה מגה סי די
הייתי חורש עליו המון בסגה סי די וכל כך אהבתי את הסאונדטראק שלו שתמיד רציתי אותו בכל הגרסאות אחרות של המשחק
דרך אגב מה אתם אומרים איזה מנגינה לדעתכם הכי טובה. בדאבל אימפקט החדש יש גם סאונדטראק מצויין