R A V E N כתב:אני בחיים לא השתמשתי בUSENET וכל הדברים בסגנון. יובל EVIL-U משתמש בזה , נדמה לי
אני מוריד הכל רק מטורנטים או הורדות ישירות(HTTP) ועד היום לא נתקלתי במשהו שלא מצאתי
ודברים ישנים תמיד יהיה יותר קשה למצוא, גם בUSENET הזה לדעתי יהיה יותר קשה למצוא
אין מה לעשות יש פה ושם תכנים עם פחות מקורות, אבל בסוף הכל יורד
(תחשוב מה זה להוריד כל העונות של סדרה אריזה משפחתית ששוקלות 50 ג'יגה עם כמה מקורות בודדים, אבל בסוף ירד . כמעט שבוע)
כמו שכבר אמרתי , אני די בטוח שנוכל למצוא לך משהו נדיר אם לא תמצא לבד.
יש לי כמה מקורות נחמדים, נראה כבר כשתגיע לזה
דרך אגב רק לי הפורום (VGFREAK) מאוד איטי היום? בקושי זז
אני, דרך אגב, ממש מבין את DJ. להזכירכם, פעם חיפשתי את COD2, משחק מ 2005. הנה לינק תזכורת:
http://www.vgfreak.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=1653
עד היום לא הצלחתי להשיג אותו!
ובקשר לפריצות, הנה הטייק שלי: לפני כמה חודשים ניסיתי לפרוץ את האקסבוקס ל RGH. זה לא עבד טוב והמכשיר שלי כל הזמן נכבה. החזרתי את המכשיר לבחור שעשה לי את זה והוא ניסה כמה פעמים אך לא הצליח להתקין את הפריצה כמו שצריך. המכשיר נכבה שוב ושוב. בסוף הוא הסיר את ה RGH ורק עדכן לי את הפריצה ל LT3.
עכשיו המכשיר עובד בסדר אך משחקים חדשים מאד עובדים חלקית בלבד. כדי שלא לקבל שגיאה באמצע הגיימפליי צריך לנגן קובץ מוזיקה מ USB חיצוני לפני שמעלים את המשחק ועד שמגיעים למסך ה press start. גם אם עושים את הטריק העקום הזה, עדיין מקבלים שגיאה אחרי שעה-שעתיים
בכל מקרה, אני מזמן הרמתי ידיים ומשחק 90% על המחשב (חוץ מ Gears 3 שיצא רק לאקסבוקס..). בדור הבא של הקונסולות אני לא אעשה שום פריצה ואקנה את המשחקים שלי מאתרים זולים (יש הרבה כאלה בבריטניה שמוכרים משחקים בני חצי שנה בפחות מ 10 פאונד).
ובקשר לתלונה: לי הפורום מגיב טוב מאד. האם הבעיה עדיין קיימת אצלכם?