על האלימות ב GTA5 וקצת על המצב של קאפקום

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

על האלימות ב GTA5 וקצת על המצב של קאפקום

שליחה על ידי dj_anubis »

jackiabu
מאסטר
מאסטר

Re: קאפקום במצב ממש קשה...

שליחה על ידי jackiabu »

אפרופו GTA V אני משחק בו כבר שבוע, וקצת הגזימו עם הזונות שם :evil: בכל זאת ילדים משחקים בזה...הבן שלי הגדול בן 12 כמעט. חולה על כל הסידרה הזאת. אבל זה לא לילדים קטנים בקיציר. :evil: יש אפשרות שם לאסוף זונה מהרחוב או ללכת למועדון. ומראים שם ממש הכל. ממש הגזימו גם ככה הילדים של היום חשופים מעל ומעבר מה צריך את זה עכשיו גם במשחקים.
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

אני לא יודע עד כמה זה באמת נכון מה שהוא אומר, שהמצב עד כדי כך בעייתי, אבל בהחלט יש בעיות בקאפקום
הקטע הזה שהם רוצים להתמקד פחות במשחקים ויותר בDLC זה דבר מגוחך ויכול לחסל אותם
דיברנו על זה מיליון פעם וזה תמיד עצוב לי, תעשייה יפנית על הקרשים
הם פשוט כבר לא מצליחים לעשות משחקים שאנשים אוהבים ואין להם כבר מושג איך לפנות לקהל המערבי שזה כמובן הרוב

וג'קי בקשר לGTA5
בחייך, הזונות זה הבעיה שלך במשחק??? ומה עם הקטע שאתה משחק בפעם ראשונה על "טרוור" והוא דופק שם איזה בחורה ואז הורג מישהו במכות אלימות במיוחד? ובכלל חלקים בהמשך עם העלילה שלו מטורפים וקיצוניים ביותר
מה עם משימת עינויים?

בכל מקרה ג'קי זה משחק למבוגרים שכתוב עליו במפורש שזה לבני 17+
אז הילד שלך לא אמור לשחק בזה או לפחות שיהיה בהשגחתך ותעביר לו את כל השטויות

אגב משחק מדהים ביותר. ללא ספק משחק השנה! כמות הדברים שאפשר לעשות במשחק הזה פשוט מטורפת!
מבחינת אלימות וסקס באמת הגזימו, כי אני לא רואה פשוט שום סיבה למה צריך את זה בכלל במשחק
אבל כן כתוב עליו שזה לבני 17+ אז זה מה שיש היום ופשוט חייבים לסנן לבד את הדברים המוגזמים במשחק
תמונה
jackiabu
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי jackiabu »

אלכס עזוב הקטע של הזונות זה מוגזם נקודה(אני לא יגיד שאני לא נהנה מזה... ;) סתם ...סתם)

אתה יודע הסתובבתי בחג בבאג וכאלה. אתה יודע כמה סבים וסבתות ראתי שקונים את המשחק הזה לילדים שלהם
:lol:

ולגבי הקטע של עינויים כמובן שזה גם מוגזם. אבל בנינו אתה יודע שלא רק נערים ישחקו עם זה.

אגב הגרפיקה שלו באקסבוקס ממש מזוויעה ומישנת אין שום הבדל בקודמיו. בטוח אם זה יצא לפיסי זה ההבדל משמועתי...
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

jackiabu כתב:אלכס עזוב הקטע של הזונות זה מוגזם נקודה(אני לא יגיד שאני לא נהנה מזה... ;) סתם ...סתם)

אתה יודע הסתובבתי בחג בבאג וכאלה. אתה יודע כמה סבים וסבתות ראתי שקונים את המשחק הזה לילדים שלהם

ולגבי הקטע של עינויים כמובן שזה גם מוגזם. אבל בנינו אתה יודע שלא רק נערים ישחקו עם זה.

אגב הגרפיקה שלו באקסבוקס ממש מזוויעה ומישנת אין שום הבדל בקודמיו. בטוח אם זה יצא לפיסי זה ההבדל משמועתי...
המשחק נראה בסדר גמור בשביל קונסולות כאלה ישנות. ואין ספק בכלל שהוא נראה טוב יותר מGTA4
זה אולי רק טיפה טוב יותר, אבל עדיין בשביל כמות הדברים שהכניסו שם, זה נראה מעולה והכי טוב מכל המשחקים בסגנון הזה
אגב יש לי גם גרסת פס3 ושם המשחק נראה אותו דבר בדיוק חוץ מקצת נפילות בפריימים
נחכה למחשב בשביל לשחק בו שוב ;) משחק מדהים!

חח לא יודע הזונות לדעתי זה הדבר הכי פחות בעייתי במשחק הזה. זה גם היה בכל המשחקי GTA מGTA3
LOL לא יודע למה דווקה נתפסת על זונות, כאילו כל האלימות שם וכל הסקס זה לא סיפור

אז לכל הסבים וסבתות מגיע בדיוק מה שהילד שלהם יראה על המסך הטלוויזיה
לא יכול לתאר לעצמי מצב שהייתי נותן לשחק משחק כזה לילד שלי בלי השגחה
וכן אני משחק אותו הרבה עם הילד בן שלוש שלי כי הוא חולה על כל הטרקטורים ומשאיות...
והמשחק הזה בשבילו כמו חנות צעצועים :D אבל אני פשוט לא נותן לו לראות קטעי אלימות שיש שם

:) איך שאתה מגיע לטרוור, הסצנה הראשונה שם זה זיונים בבית שלו ואחר כך רצח מזעזע
חחח מצחיק בטח אם אחד הסבתות תראה בדיוק את הקטע כשהנכד שלה יגיע לזה
ואז היא תבין מה בדיוק היא קנתה חחח :lol:
תמונה
jackiabu
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי jackiabu »

R A V E N כתב:
jackiabu כתב:אלכס עזוב הקטע של הזונות זה מוגזם נקודה(אני לא יגיד שאני לא נהנה מזה... ;) סתם ...סתם)

המשחק נראה בסדר גמור בשביל קונסולות כאלה ישנות. ואין ספק בכלל שהוא נראה טוב יותר מGTA4
זה אולי רק טיפה טוב יותר, אבל עדיין בשביל כמות הדברים שהכניסו שם, זה נראה מעולה והכי טוב מכל המשחקים בסגנון הזה
אגב יש לי גם גרסת פס3 ושם המשחק נראה אותו דבר בדיוק חוץ מקצת נפילות בפריימים
נחכה למחשב בשביל לשחק בו שוב ;) משחק מדהים!

חח לא יודע הזונות לדעתי זה הדבר הכי פחות בעייתי במשחק הזה. זה גם היה בכל המשחקי GTA מGTA3
LOL לא יודע למה דווקה נתפסת על זונות, כאילו כל האלימות שם וכל הסקס זה לא סיפור

אז לכל הסבים וסבתות מגיע בדיוק מה שהילד שלהם יראה על המסך הטלוויזיה
לא יכול לתאר לעצמי מצב שהייתי נותן לשחק משחק כזה לילד שלי בלי השגחה
וכן אני משחק אותו הרבה עם הילד בן שלוש שלי כי הוא חולה על כל הטרקטורים ומשאיות...
והמשחק הזה בשבילו כמו חנות צעצועים :D אבל אני פשוט לא נותן לו לראות קטעי אלימות שיש שם

:) איך שאתה מגיע לטרוור, הסצנה הראשונה שם זה זיונים בבית שלו ואחר כך רצח מזעזע
חחח מצחיק בטח אם אחד הסבתות תראה בדיוק את הקטע כשהנכד שלה יגיע לזה
ואז היא תבין מה בדיוק היא קנתה חחח :lol:
חחחחחחחחחחחהחההה :lol: :lol: :lol:

אני נתפסתי בזה הפעם מפני שאתה יודע עד כמה שזכור לי בסדרה הקודמת של כל ה GTA לא היה עירום. :?
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

לא היה ערום בGTA הקודמים..אני לא יודע מתי יצא לי לשחק בזה...תכננתי לקנות איזה 360 כדי לשחק בזה אבל יש לי הרבה דברים אחרים שמעסיקים אותי ואני מעדיף לשמור את הכסף לדברים אחרים...למרות שאני מת לשחק בזה...אם אתם מדברים על זה שהגזימו אז כנראה שבאמת הגזימו וזה ממש חבל לי באיזשהו מקום, GTA נהיה GTA לא בזכות בחורות ערומות או אלימות קשה, GTA נהיה GTA כי לפני הכל הוא כייף..אני מקווה שROCKSTAR לא הולכים בכיוון לא טוב

בנוגע לקאפקום זה נכון יש לא מעט סרטונים ביוטיוב שמדברים על זה שיש להם רק 152 מיליון בבנק
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

DJ במשחק משחקים עם שלוש דמויות. אחד מהם זה פסיכופט מטורף ברמות בשם טרוור
הוא פשוט חלאת אדם :?

חחח עד כמה שהגזימו איתו, עדיין בא לי לשחק איתו הכי הרבה :lol:
מצחיק כשמשחקים עם דמות אחרת ובוחרים אותו, זה עובר עליו ופתאום אתה רואה שהוא מחטט ואוכל משהו מפח זבל, או פתאום מתעורר שיכור ורק בתחתונים על הגג של איזה בניין
תמונה
Ax=Battler
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ax=Battler »

קאפקום חושבת ובמידה לא מועטה של צדק ששולי הרווח ממשחקי DLC קטנים הם גבוהים בהרבה מאלו של משחקי AAA שאחוז ההצלחה שלהם הוא לא ברור.
אני לא בטוח שזה יהיה כזה גרוע. אני דווקא אשמח לראות DLC של רימייקים ששל משחקי קאפקום ישנים ב HD דוגמת סטריט פייטר רמיקס ודאק טיילס.

בכל אופן, שם הנושא ישונה לאלימות ב GTA.. :)
Evil-u
יועץ
יועץ

Re: על האלימות ב GTA5 וקצת על המצב של קאפקום

שליחה על ידי Evil-u »

כאחד שמוכר את המשחק הזה זה ממש משעשע אותי העניין הזה.
אתה הרי חייב להגיד להורה לילד שהמשחק מכיל אלימות והוא לבני 18 ומעלה
הם אומרים: "מה זה אלימות"
אתה מתאר להם, ירי באנשים, רצח דריסה פיצוץ ראשים.
אז הם אומרים: "זה בסדר זה בסדר הוא משחק במשחקים כאלה"
ואז אתה אומר: "יש שם זונות וסקס"
אז הם:" לאלאלאלאלא זה לא מתאים"...

LONG LIVE NINJA GAIDEN
שלח תגובה