אז ככה, אחת הטענות הגדולות שהיו לו זה שכדי להפעיל את הGRAPLING HOOK צריך ללחוץ על SELECT שזה באמת הזוי, וכדי לטפס ולרדת בקומות צריך ללחוץ על 2 מקשים בתזמון מוזר, אז הטענה הזאת ממש מנופחת לכל פרופורציה מבחינתי קודם כל, הסידור הזה אכן לא טבעי, אבל אחרי שאתה בודק באינטרנט, או קורא בחוברת אתה מוצא תוך דקה איך לתפעל את העסק הזה, שלא לדבר על זה שאם משחקים דרך אמולציה אז תסדר לך את המקשים איך שנוח לך
מבחינה גרפית לדעתי לפחות המשחק נראה לא רע בכלל, יש בו את ה-FEEL של בטמן, אפשר לשחק גם את רובין הגרפיקה עצמה דיי טובה
מבחינת ה-FEEL של מורטל קומבט לדעתי זה דווקא רעיון ממש מגניב, אני יכול להעיד שאם אני הייתי מקבל את המשחק כשהוא היה יוצא במיוחד עם כל הטירוף של מורטל קומבט הייתי מרוצה
אני לא אומר שהמשחק מושלם כמובן שיש את BATMAN RETURNS שזה לדעתי המשחק הכי טוב של בטמן שיצא לקונסולות הישנות, אבל אני באמת ממליץ תנו למשחק הזה הזדמנות תסדרו את המקשים ואולי גם אתם תופתעו שזה משחק בכלל לא רע

[video]http://www.youtube.com/watch?v=MFLjLMLvZec[/video]
דרך אגב, קיימת גם גרסה למגה דרייב, שמבחינת סאונד וגרפיקה קצת פחות טובה, מה שכן שם כדי להפעיל את הGRAPLING HOOK לא לוחצים על סלקט, אבל שוב כיום רובנו משחקים באמולציה אז ככה שסידור מקשים לא נוח זה משהו שמאוד קל להתגבר עליו