ג'קי אין לזה קשר באיזה גיל אתה ואם שיחקתי או לא שיחקתי באותם שנים
קודם כל אם אנחנו כבר מדברים על 84-83 אז כמעט הכל באותם שנים היה זבל
ובגלל זה בעצם התעשיית המשחקים קרסה ב84, כי שוב, הכל היה זבל.
עשו משחקים בשקל ושמו שמות של סרטים או צעצועים או סתם כל מיני משחקים של ריבועים ומקלות
בקשר לטענה שלך על OCEAN , חח טוב מה אני אגיד לך אז אולי הריבוע שלהם ואיש גפרור היה טיפה שחיק יותר
אז אולי לאחרים היה ממש זבל אבל לOCEAN אותו זבל היה טיפה יותר כיפי
משחקים טובים באמת הגיעו אחרי שנינטנדו יצרו NES ואז התחילו לעשות משחקים באמת עם גיימפליי איכותי
כמובן שהרוב המשחקים האיכותיים היה מגיע מיפן ומשהו כמו 90% ממשחקים מערבים המשיכו להיות זבל
בעצם רק לקראת סוף שנות ה90 חברות מערביות התחילו באמת לשלוט בתעשיה. וג'קי בשליטה אני לא מתכוון להציף את השוק בזבל כמו שהיה בשנות ה80 , בשליטה אני מתכוון שסוף סוף חברות מערביות התחילו לעשות משחקים טובים ואיכותיים
בקיצור ג'קי סופרמן 64 זה סופרמן 64 וזה לא משנה איך אתה מסתכל על זה
מזכיר לי גם מקרה לא מזמן מהפורום. של בחור שחיפש "שוטר מברלי הילס"
http://www.vgfreak.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=1889
המשחק זבל שבזבל וזה רק מחצי דקה ששיחקתי בו בשביל לבדוק שהוא עובד
באמת שאפשר רק לרחם במי ששיחק בו באותם שנים וחשב שזה משחק טוב או סביר כי זה פשוט צועה
אבל זה לא עניין אותו כי זה חלק מילדות שלו, כמו שגם יש משחקים כאלה שאני או אתה אהבנו בזמנו
ואיך הם עשו מיליארדים? נו באמת אתה רציני? למה תוכנית זבל כמו אח הגדול מקבלות רייטינג הכי גבוה?
למה משחק כמוFIFA או CALL OF DUTY מוכר מיליונים יותר ממשחק באמת איכותי?
למה כל מיני סרטי זבל כמו נוקמים ושאר קומיקסים שולטים היום בתעשיה של קולנוע ועושים סכומים מטורפים?
ולמה בכלל קולנוע היום כזה זבל אבל עושה כסף פי כמה ממה שהוא היה עושה בתקופות באמת טובות של שנות ה80 או 90?
זה הכל מהכל חוץ מאיכות! כל מה שציינתי עכשיו לא קשור לאיכות אבל מרוויח סכומים מטורפים